Suporteri de legendă – Thomas Jonsson

Imaginea cu fanul celor de la AS Roma care are un tatuaj imens pe spate cu Francesco Totti și Colosseumul a devenit virală în ultimii ani așa că am decis să îi aflu povestea unuia dintre cei mai înfocați suporteri al lui „ Il Re di Roma”!

Fan al celor de la AS Roma încă de la vârsta de 6 ani Thomas Jonsson a avut onoarea de a-și întâlni idolul în anul 2016 cu ocazia unei vizite la Trigoria, baza de cantonament a gialorossilor.

„Cred că i-a plăcut tatuajul meu! Să-l întâlnesc pe Totti a fost ceva de-a dreptul uimitor! Are un simț al umorului extraordinar. M-a întrebat dacă am de gând să îmi fac un tatuaj și pe piept!”, a spus Jonsson după discuția cu idolul său din copilărie.

Chiar și fostul antrenor al romanilor, Luciano Spalletti a schimbat câteva cuvinte cu Thomas și a rămas impresionat de tatuajul acestuia. A făcut inclusiv câteva selfie-uri cu telefonul personal!„Domnul Spalletti a vrut să îmi vadă tatuajul și m-a întrebat dacă îmi voi face unul și cu portretul dânsului. I-am promis că îmi voi face după ce Roma va câștiga Scudetto sezonul următor!”

Sursă: www.asroma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *