Suporteri de legendă – Maria Cornea

Doamna Maria Cornea a împlinit în luna octombrie a anului ce tocmai a trecut respectabila vârstă de 90 de ani. Este originară din Cluj, dar locuiește în București de mai bine de 70 de ani.

Schimbarea prefixului nu a fost singura bucurie pe care anul 2016 i-a dăruit-o astfel că doamna Cornea a avut șansa de a vedea pentru prima oară de pe stadion un meci al echipei naționale a României. Asistase ultima oară la un meci de fotbal în anul 1958 atunci când mergea împreună cu soțul la o partidă a lui Dinamo București.

Iar ca așteptarea de atâția ani de zile să nu fie în zadar ocazia Campionatului European din Franța i-a prilejuit ginerelui doamnei să îi facă una dintre cele mai frumoase surprize. Deși este stabilit în Detroit acesta a făcut deplasarea în Franța împreună cu familia pentru a susține echipa națională.Înaintea meciului cu Albania doamna Cornea a avut un mesaj pentru jucătorii naționalei:

“Să se pregătească bine, să aibă putere și forța ca să câștige și să facă un popor fericit. Cu Dumnezeu înainte vom câștiga! Hai, România!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *