Suporteri de legendă – Kamel Zaroual

Pe data de 11 septembrie 2017 Kamel Zaroual a plecat din Amiens și a pedalat peste 2000 de kilometri în toată Franța pentru a strânge bani pentru copii și persoane cu dizabilități. A făcut acest lucru purtând tricoul echipei sale favorite: Olympique Marseille!Cei din conducerea marseiezilor au decis să îl răsplătească pe Kamel pentru ceea ce acesta a făcut în decursul anilor pentru persoanele defavorizate și l-au invitat să dea lovitura de start în partida de pe Stade Velodrome împotriva celor de la Toulouse. Însă el a decis să marcheze acest eveniment unic din viața sa și a oferit unul dintre cele mai frumoase momente văzute pe un teren de fotbal în ultimii ani de zile!

La finalul partidei a fost interviat de nenumeroase televiziuni care doreau să afle povestea lui. A fost momentul în care lacrimile sale au făcut înconjurul lumii!

“Mi-a fost teamă că nu mă vor lăsa să alerg cu mingea la picior. Dar nu a fost așa, cu toții mi-au zâmbit, inclusiv Rudy Garcia. De-a lungul anilor am îndeplinit visele multora, acum a fost timpul să îl îndeplinesc și pe al meu!” 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *