Suporteri de legendă – Felipe Alvarez

Istoria ne-a arătat în nenumărate rânduri că atașamentul suporterilor pentru echipa favorită nu are limite și transcede de multe ori dincolo de frontierele imaginației. Unii își botează copii după numele echipei favorite (Dan Petrescu i-a pus numele fiicei sale Chelsea), alții își decorează toată casa în culorile formației pe care o susțin, iar alții își decorează..corpul!

Este cazul lui Felipe Alvarez, un columbian în vârstă de 32 de ani care este fan înfocat al celor de la Atletico Nacional de Medellin!

Acesta și-a tatuat pe corp „tricoul” celor de la Atletico Nacional și numărul 2, în memoria celui mai de succes jucător care a evoluat pentru columbieni, regretatul Andres Escobar.

Felipe avea doar 9 ani atunci când Andres Escobar a fost ucis în urma autogolului pe care l-a înscris în partida cu Statele Unite de la Campionatul Mondial din 1994. Acesta declara într-un interviu că uciderea lui Escobar i-a marcat copilăria și că imprimându-și pe piele tricoul echipei pe care o susține este modul său de a-și arăta atașamentul și de a-i aduce un omagiu regretatului fundaș columbian!

În clipul de mai jos puteți vedea chinul pe care Felipe Alvarez l-a îndurat pentru tatuajul care l-a făcut celebru în întreaga lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *