Suporteri de legendă – celebritățile și echipele lor de suflet

Încă de când m-am apucat de această rubrică am avut un singur scop: să prezint oamenilor cele mai frumoase povești ale suporterilor din întreaga lume pentru că, în fond și la urma urmei, indiferent de cât de departe va merge fotbalul din punct de vedere financiar și ca industrie, un singur lucru nu se va schimba: pasiunea fanilor! Până acum am prezentat poveștile unor oameni obișnuiți și a pasiunii lor pentru fotbal. M-am hotărât să abordez acest subiect și din altă perspectivă. Și cum probabil nu sunt singurul care și-a dorit mereu să afle care sunt preferințele celebrităților în materie de fotbal am decis să dezvolt mai pe larg.

Arsenal Londra se poate mândri cu o serie de fani de prestigiu: regina Elisabeta, actorii Jack Whitehall și Idris Elba și pilotul de formula 1 Lewis Hamilton.

Chelsea are de asemenea o mulțime de suporteri celebri: Will Ferrell, Jeremy Clarkson, Michael Caine, Boris Becker, Ed Sheeran și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton.

Usain Bolt, Justin Timberlake, Megan Fox, Julia Roberts, Tyson Fury și Orlando Bloom sunt doar o parte dintre celebritățile care o susțin pe Manchester United.

Everton are de asemenea mai multi susţinători celebri: Sylvester Stallone, Matt Damon și Judy Dench.

LeBron James, Samuel L. Jackson, Mike Myers, Dr. Dre, Daniel Craig sau Caroline Wozniacki se numără printre starurile care au o afinitate pentru FC Liverpool.

Tottenham este susținută de cântăreața Adele, Jude Law, Mark Whalberg și Steve Nash, în timp ce Watford  îi are ca fani pe Elton John sau boxerul Anthony Joshua.

Real Madrid se mândrește de asemenea cu o galerie selectă de fani: Tom Cruise, Antonio Banderas, multiplul campion mondial la șah Magnus Carlsen, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, ciclistul Alberto Contador, Rafael Nadal, Robbie Williams, Julio și Enrique Iglesias.

La capitolul fani celebri nici marea rivală, FC Barcelona, nu rămâne datoare. Kobe Bryant, Magic Johnson, Pau Gasol, Shakira, George Foreman, Arnold Schwarzenegger, Tyger Woods, Snoop Dog și Lady Gaga se numără printre cei care susțin formația blaugrana.

În cazul în care vă întrebați ce au în comun Roger Federer, Juan Martin Del Potro, Michael Schumacher, Eros Ramazzotti și Joe Calzaghe răspunsul este simpatia pentru Juventus Torino!

Printre susținătorii lui Internazionale Milano se numără Andrea Bocelli, Valentino Rossi și Adriano Celentano.

Faimoșii designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt fani înrăiți ai lui AC Milan, la fel ca Marco Pantani și Laura Pausini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *