De la “The Special One”, cu dragoste

Manchester United este neînvinsă în 2018 și se pregătește să o întâlnească mâine seară pe Tottenham într-o partidă cheie în lupta pentru podiumul din Premier League. Cu toate acestea, managerul diavolilor, Jose Mourinho, și-a găsit timp pentru a-i scrie câteva rânduri unuia dintre cei mai vechi suporteri ai lui Manchester United.

Fredrick Schofield este suporterul celor de la United de o viață întreagă și momentan se află internat în spital, recuperându-se după ce a suferit un accident vascular. Cel care a făcut posibil tot acest demers este Kevin, nepotul lui Fredrick, dar care nu împărtășește aceeași pasiune ca și bunicul său, ci o susține pe marea rivală din oraș, City!“Dragă Fred,

Am auzit recent despre dedicația ta excepțională față de Manchester United. 

Am vrut doar să îți mulțumesc pentru loialitatea și pentru suportul tău pentru această echipă. Entuziasmul suporterilor continuă să mă uimească în continuare.

Am înțeles că ai trecut printr-o perioadă delicată în ultima vreme, dar aș vrea să îți spun că eu, jucătorii și tot sfaff-ul ne gândim la tine.

Cu sinceritate,

Jose Mourinho!”

După ce a văzut scrisoarea primită de bunicul său Kevin a postat pe Twitter:

“Cei de la United mi-au depășit toate așteptările! Pasiunea pentru fotbal în orașul nostru este de-a dreptul uimitoare, ne dezbină, dar ne unește atunci când este cazul!”

Sursă: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5325091/Jose-Mourinho-sends-letter-94-year-old-United-fan.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *