“Când am plecat la Real am vrut să îl iau pe Del Piero cu mine!”

“Atunci când Juventus a fost retrogradată în Serie B l-am sunat pe Del Piero și i-am spus să vină la Real Madrid. Cei din conducerea clubului îl doreau și pregătiseră o un contract foarte bun pentru el. Însă atunci când l-am contactat mi-a spus din capul locului că refuză și că nu vine! I-am zis că se află pe o navă care se scufundă, dar răspunsul lui a fost:

– Un căpitan este ultimul care abondonează nava! El preferă să se scufunde împreună cu nava și să moară decât să o abandoneze!La Cupa Mondială i-am propus să poarte banderola de căpitan, dar m-a refuzat și mi-a spus că trebuie să învăț să fiu un bun căpitan, care să fie capabil să își dea viața pe teren pentru echipa sa. Îmi este rușine, dar atunci mi-a dat o lecție de viață!

La un moment dat am vrut să mă întorc la Juventus, dar îmi era tare rușine. Mă gândeam: acum vreau să mă întorc pe nava pe care am abandonat-o când se scufunda? Îmi imaginam cum mă va aștepta Căpitanul la întoarcere și îmi va spune:

– Unde erai atunci când a fost furtună, când era să se scufunde nava?

Del Piero este o icoană pentru Juventus și merită acest statut cu prisosință!”

Fabio Cannavaro

3 thoughts on ““Când am plecat la Real am vrut să îl iau pe Del Piero cu mine!””

  1. Noțiunile tale de scandal sunt foarte diferite fata de ale mele. Mărirea de salariu e un bonus din partea echipei ca semn al încrederii, dar când vine PRIMUL CĂPITAN al echipei și îți cere o mărire după un sezon în care absolut toate obiectivele au fost ratate, atunci despre ce discutăm? Iar situația de căpitan ți-a fost deja explicată. Dpmdv, nu ai nici un argument valid. Episoadele cu mourinho sau Benitez au fost doar ceva mic, pentru ca nimeni, în afara de tine, nu-și aduce aminte de ele Dar apoi îl plângem pe James care a avut un conflict deschis, în presă, cu Benitez Talking about double standards.

    1. Scuza-ma, dar nu am inteles foarte bine la ce te referi in comentariul tau.
      “Notiunile mele de scandal” nu exista, eu doar scriu despre povesti si momente pe care lumea poate ca nu le stie sau le-a uitat. Nu caut niciun moment sa incit la scandal.

  2. Nici vorbă, e alegerea ta și nu e vina lui Karim. Legat de salvatore della patria și viitorul balon de aur, repet încă odată. Nu el s-a autoproclamat, ci s-a creat foarte mult zumzet în cazul său, atâta tot. La fel cum zici tu, Karim nu a cerut să fie căpitan, a fost pus. Sau poate a cerut, la fel cum și Bale poate a plătit bani ca să scrie presa lucruri frumoase despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *